Veletrhy Brno, a.s. společně s Informačním centrem www.Borovice.cz pořádají v rámci doprovodného programu Mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR 2005 v Brně speciální setkání „ŠKOLA V POHYBU“. Jedná se o setkání učitelů, pracovníků CVČ, vedoucích dětských organizací a všech profesionálních i dobrovolných pracovníků s dětmi a mládeží se zástupci cestovních kanceláří a regionů.

    Toto speciální setkání je připraveno zvláště pro organizátory akcí – poznávacích a kulturních zájezdů, exkurzí, škol v přírodě, sportovních akcí, pobytových akcí v ČR i zahraničí, výcvikových kurzů a dalších podobných aktivit. Celý den je možná individuální prohlídka veletrhů, workshop proběhne 14. ledna 2005 v době od 14.00 do 16.00 v pavilonu A3.

    Účastníci, kteří se prokáží pozvánkou potvrzenou razítkem své školy či organizace (sdružení, ddm) hradí namísto standardního vstupného pro odborné návštěvníky ve výši 350 Kč pouze symbolické vstupné 30 Kč (platí dne 14. ledna 2005 při předložení tohoto dopisu, nebo jeho kopie, potvrzené razítkem Vaší školy nebo organizace.) Pozvánku obdržíte po registraci prostřednictvím formuláře na informačním centru Borovice zde: http://www.borovice.cz/cestovani/skolavpohybu.

    Více informací o akci Škola v pohybu, stejně tak jako o registraci Vašeho zájmu se dozvíte od paní Lenky Bednářové, tel. 541 152 398, lbednarova@bvv.cz.
    Za Borovici má akci na starosti Jaroslav Síbrt, tel. 777 226 603
    Registrace účastníků setkání probíhá do 15. listopadu 2004.

    VELETRHY GO a REGIONTOUR jsou:
    – mimořádnou příležitostí k přímému jednání s vystavujícími subjekty – cestovními kancelářemi či agenturami, které Vám zejména zahraniční zájezdy zprostředkují
    – přehlídkou nabídky kapacit ubytovatelů a dopravců, tuzemských i zahraničních pobytů či tématických zájezdů a exkurzí
    – ojedinělou možností seznámit se na jednom místě a v jednom čase s turistickými možnostmi všech regionů a měst České republiky, jakož i s partnerskými zahraničními regiony a městy
    – prezentací přírodních krás a pozoruhodností; sdruženou expozicí galerií, muzeí, hradů a zámků, lázní,…

    Podrobné informace o veletrzích včetně doprovodného programu, seminářů a přednášek naleznete na webu www.bvv.cz/go. Na veletrhu bude mít prezentaci v rámci doprovodného programu i Česká rada dětí a mládeže.

    Autor