Veletrhy GO a REGIONTOUR 2007Zástupci škol a dětských organizací, center volného času apod. mohou, stejně jako v minulých letech, opět využít nabídky Brněnských veletrhů a výstav, a.s. a navštívit 12. 1. 2007, v den určený pro odbornou veřejnost, Mezinárodní veletrh GO a REGIONTOUR za zvýhodněné vstupné 40 Kč. Vyhnou se tak víkendovým davům, v klidu si projdou celý veletrh a zejména přehlídku regionů a turistických oblastí ČR, zahraničních regionů, sdružené expozice galerií, muzeí, hradů a zámků. Získají zde inspiraci a tipy na výlety, exkurze, lyžařské kurzy či tábory. Veletrh je i mimořádnou příležitostí k přímému jednání s vystavujícími subjekty – cestovními kancelářemi, které představí bohatou nabídku služeb pro dětské a mládežnické kolektivy.

    Informační centrum Borovice.czV rámci doprovodných programů tento den od 14 hodin proběhne 3. ročník setkání zástupců škol a dětských organizací, profesionálních i dobrovolných pedagogů organizující volný čas dětí a mládeže se zástupci cestovních kanceláří a regionů na workshopu „Škola v pohybu“. Na jednom místě vystavovatelé budou prezentovat speciální nabídky pro školní kolektivy a další skupiny dětí a mládeže, pro skupinovou turistiku, dětskou rekreaci, poznávací a kulturní zájezdy, exkurze, školy v přírodě, lyžařské kurzy, sportovní soustředění, výlety, tábory a další podobné aktivity. Pořadatelé, BVV, a.s. a Informační centrum Borovice.cz, slibují účast zajímavých hostů. Setkání zahájí předseda České rady dětí a mládeže, Pavel Trantina, seminářem „Jak kraje a regiony podporují mimoškolní výchovu“, na který jsou pozvány významné osobnosti a zástupci krajů a regionů. V programu akce Škola v pohybu se účastníci také dozví celou řadu zajímavostí o 14. ročníku ankety Zlatý Amos 2007, ankety o nejoblíbenějšího učitele České republiky, kterou pořádá Klub Domino, Dětská tisková agentura.

    Pokud chcete i vy využít této příležitosti k získání zajímavých informací a propagačních materiálů pro vaši činnost, zaregistrujte se na informačním centru Borovice.cz (www.borovice.cz/cestovani/skolavpohybu). Získáte pozvánku na veletrh, kterou po potvrzení razítkem školy, DDM či dětské organizace předložíte na pokladně BVV. Místo standardního vstupného 500 Kč pro odborné návštěvníky zaplatíte jen symbolické vstupné 40 Kč.

    Podrobné informace o veletrzích včetně doprovodného programu, seminářů a přednášek naleznete na internetových stránkách www.bvv.cz/go. Informace o akci Škola v pohybu podává Ing. Daniela Kočová, IC Borovice.cz, tel. 777 226 603,
    e-mail: kocova@rain.cz.

    Autor