Veletrh neziskových organizací NGO Market je největší akcí svého druhu ve střední Evropě. Dvacátý první NGO Market, který se ponese v duchu motta „Je to i na nás!“ se uskuteční 22. 4. 2020 ve Foru Karlín v Praze.

    Nestihli jste se zaregistrovat na NGO Market včas? Nezoufejte, ještě pár míst na výstavní ploše máme, s přihlášením ovšem dlouho neváhejte. Registrace prodlužujeme maximálně do 16. 3. 2020!
    Přihlašovací formulář najdete na: http://bit.ly/36U8Xl2.

    Jak můžeme přispět ke zlepšení prostředí, ve kterém žijeme? Pokud si také kladete tuto otázku, pak jste i Vy klíčovou součástí fungující demokracie. Přijďte se podívat na NGO Market, který se letos zaměří právě na aktivní zapojení ve společnosti a odpovědnost za svět, ve kterém žijeme.

    Na veletrhu svou činnost představí zhruba 200 neziskových organizací z nejrůznějších oblastí od sociální práce, rozvojové pomoci a lidských práv po ekologii, kulturu či vzdělávání. Cílem veletrhu je prezentace činnosti neziskových organizací, posilování kapacit neziskovek a podpora networkingu mezi neziskovým sektorem a jeho partnery.

    Díky interaktivnímu programu si budete moci vyzkoušet aktivity, které Vám činnost neziskovek přiblíží. V rámci doprovodného programu budete moci zavítat i na náš swap oblečení, dozvědět se více o udržitelné módě, koupit si kávu a přispět tak na dobrou věc…

    Konkrétní části programu Vám postupně představíme, sledujte proto novinky na události, FB stránce a našem webu http://bit.ly/2Gmu7x7.

    Autor